ÜDVÖZÖLJÜK SZÁLLODÁNKBAN!

A Centrum Hotel Debrecen ***Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és intézményeitől.
Kelet-Magyarország azon szállodái közé tartozik, mely kellő nyugalmat biztosít az üzletemberek munkájához és pihenéséhez, de kitűnően szolgálja a zsongásra, élményekre vágyó turisták igényeit is.
A szálloda szokványostól nagyobb méretű - klimatizált - szobái ( 29 m2 ) lehetővé teszik, hogy még pót-ágyazás esetén is kényelmesen, otthonosan érezhetik magukat a vendégek. Szobáink többsége összenyitható, így  két pót-ágyazható szoba összenyitása 4-6 fős családok kényelmes elhelyezkedését teszi lehetővé.  
A szobákat a szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató technikai színvonal  jellemzi.  A legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek - 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás, teljes Wi-Fi lefedettség, telefon, minibár, hajszárító, piperetükör, fürdőszobai hangszóró, valamint fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók és egyedi dizájnos bútorzat boxspring ággyal.

Egyéb szolgáltatások: hitelkártya és SZÉP kártya elfogadóhely, piperemosás, vasalás, taxi, programszervezés (egyéni programok Hajdú-Bihar Megye, ill. a Nyírség látványosságaihoz és a Hortobágyra). Szállodánkhoz két rendezvényterem tartozik melyek  kapacitása 60 ill. 200 fő. A két rendezvényterem ideális helyszíne konferenciáknak, esküvőknek, vállalati és családi rendezvényeknek.

Parkolás: Ingyenes parkolás a  szállodával szemben található parkoló szigeteken.

Centrum Hotel Debrecen
Fotógaléria

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

FOGLALJON KÖZVETLENÜL HONLAPUNKON AZ ALÁBBI ELŐNYÖKÉRT

Ne keresgéljen tovább!
A szálloda saját weboldalán szereplő ajánlatok más közvetítőknél nem találhatóak meg alacsonyabb áron! Sőt az alábbiakban szereplő 2 ajándékot csak az kapja meg aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) keresztül foglalja le a weboldalunkon szereplő szobáink egyikét!
 
Minden Vendégünket aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását, érkezéskor friss gyümölcs bekészítéssel fogadjuk.
 
Aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását a hivatalos 10 óra helyett 13 óráig maradhatnak a szobában! (Hivatalos ára a hosszabbításnak 5.000 Ft/szoba)! Ezzel kapcsolatosan kérjük, hogy az érkezéskor egyeztessen a recepciós kollégákkal a helyszínen!
 

 

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS