Hortobágy

 

A Hortobágy Európa legnagyobb összefüggő, természetes füves pusztája. Élővilága egyedülálló, hiszen döntő hányadát természetes élőhelyek, szikes puszták, rétek és az ezek közé ékelődő kisebb-nagyobb mocsarak alkotják. A mocsarak és halastavak a madarak fészkelésének és vonulásának európai jelentőségű helyszínei. Gondoljunk csak az őszi daruvonulásra.

 

Hortobagy

 

Végtelenbe nyúló füves puszta, testközelből látható vadonélő állatok, vadlovak, őstulkok, farkasok, sakálok, sasok és keselyűk vízimadarak társaságában, nem mindennapi élmény a Hortobágyi Vadaspark! Régi magyar háziállatainkat pedig hagyományos környezetünkben tekinthetjük vagy akár simogathatjuk meg a Pusztai Állatparkban.

 

 

 

Hortobagy

 

 

 

 

 

 

 A Hortobágy soha nem volt sűrűn lakott. Csekély számú falvát a tatár és a török támadások során elpusztították.
Az itt élő pásztorok nem használtak állandó épületeket maguk, illetve állataik részére. A Puszta így maradt puszta :)

Az átvezető kereskedelmi utak mellett 10-12 kilométerenként csárdák épültek, ahol az átutazók megpihenhettek és ahová a pásztorok is gyakran betértek.
Az állatok itatására szolgáló gémeskutak a magyar puszta jelképévé váltak.

 

 

Hortobagy

 

Első látásra nincs itt semmi. Ahhoz, hogy felfedezzük, milyen kincseket rejt e vidék, nem elég csak átutazni rajta. Jöjjön és fedezze fel Ön is :)

Video:

 

 

 

Fotógaléria

 

 

Centrum Hotel Debrecen
Fotógaléria

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

FOGLALJON KÖZVETLENÜL HONLAPUNKON AZ ALÁBBI ELŐNYÖKÉRT

Ne keresgéljen tovább!
A szálloda saját weboldalán szereplő ajánlatok más közvetítőknél nem találhatóak meg alacsonyabb áron! Sőt az alábbiakban szereplő 2 ajándékot csak az kapja meg aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) keresztül foglalja le a weboldalunkon szereplő szobáink egyikét!
 
Minden Vendégünket aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását, érkezéskor friss gyümölcs bekészítéssel fogadjuk.
 
Aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását a hivatalos 10 óra helyett 13 óráig maradhatnak a szobában! (Hivatalos ára a hosszabbításnak 5.000 Ft/szoba)! Ezzel kapcsolatosan kérjük, hogy az érkezéskor egyeztessen a recepciós kollégákkal a helyszínen!
 

 

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS