Superior szoba

Superior szoba

1 ágyas superior szobák:
(az elhelyezés kétágyas superior szobában történik)

 

2 ágyas superior szobák:

Légkondicionált szobáinkat a  szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató szobaméret ( 29 m2) és technikai színvonal  jellemzi.  Szobáink a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek: 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás, ingyenes  Wi-Fi, telefon, minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi  dizájnos bútorzat. Az 5 m2-es elegáns zuhanyzós fürdőszobában pipere bekészítés, hajszárító, hangszóró áll vendégeink rendelkezésére. Ingyenes kávé-tea bekészítés vízforralóval. A szobák nagy részében kihúzható kanapé nyújt, pótágyazásra lehetőséget. Minden szobához nagyméretű erkély tartozik melyek vagy a történelmi belvárosra vagy a belső bevásárló udvarra néznek.

 

Árkalkuláció és Online foglalás

 
 

 

Összenyitható superior (családi) szobák

Összenyitható superior (családi) szobák

Az elhelyezés 2 db 2 ágyas légkondicionált összenyitható és pót-ágyazható superior szobában történik, így  maximum 6 fő elhelyezésére nyílik lehetőség.

Kimondottan a családok kedvező áron történő kikapcsolódását, pihenését kívánjuk az összenyithatósággal elősegíteni. Természetesen kívánság szerint baráti társaságok részére is biztosítjuk az összenyithatóságot, azonban felnőtt vendégek igénye esetén a superior szobák árait alkalmazzuk.

 

Árkalkuláció és Online foglalás

 
 

 

Deluxe szobák

Deluxe szobák

A szobák a legszebb kilátást biztosítják a Református Nagytemplomra és a történelmi belvárosra. A szobák kialakításával azon vendégeink igényeit szeretnénk kielégíteni, akik az itt-tartózkodásuk idejére sem kívánják nélkülözni az igényes technikai felszereltséget.

Légkondicionált szobáink a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek: 102 cm-es Full HD televízió, iPad (bluetooth) keyboard-dal, vagy 10.1-es Samsung Galaxy Tab tablet, JBL onbeat awake (bluetooth) dokkoló,  szobai széf, ledes hangulatvilágítás, ingyenes  Wi-Fi , telefon, minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi  dizájnos bútorzat. Az 5 m2-es elegáns zuhanyzós fürdőszobában pipere bekészítés, hajszárító, hangszóró áll vendégeink rendelkezésére. Ingyenes kávé-tea bekészítés vízforralóval. A szobák nagy részében kihúzható kanapé nyújt, pótágyazásra lehetőséget. Minden szobához nagyméretű erkély tartozik gyönyörű kilátással.

 

Árkalkuláció és Online foglalás

 
 

 

Deluxe összenyitható szobák

Deluxe összenyitható szobák

A légkondicionált szobák a legszebb kilátást biztosítják a Református Nagytemplomra és a történelmi belvárosra. A 2 db 2 ágyas összenyitható szoba kialakításával azon vendégeink igényeit szeretnénk kielégíteni, akik az itt-tartózkodásuk idejére sem kívánják nélkülözni az igényes technikai felszereltséget. Szobáink a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek: 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás, ingyenes Wi-Fi , telefon, minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi dizájnos bútorzat. Az egyik szobában I Pad (bluetooth) keyboard-dal, vagy 10.1-es Samsung Galaxy Tab tablet, JBL onbeat awake (bluetooth) dokkoló is található. Az 5 m2-es elegáns zuhanyzós fürdőszobában pipere bekészítés, hajszárító, hangszóró áll vendégeink rendelkezésére. Ingyenes kávé-tea bekészítés vízforralóval. A szobában kihúzható kanapé nyújt, pótágyazásra lehetőséget. Mindkét szobához nagyméretű erkély tartozik gyönyörű kilátással.

 

Árkalkuláció és Online foglalás

 
 

 

Executive lakosztály

Executive lakosztály

Az Executive lakosztály légkondicionált, és egy nagyméretű hálószobából és egy nagyméretű nappaliból áll. A szobához 5 m2-es fürdőszoba és egy külön Wc. tartozik kézmosóval. A nappaliban komfortos ülőgarnitúra kihúzható kanapéval, dohányzóasztal, fotel, íróasztal és szék található. A Executive lakosztályokat a szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató szobaméret ( 55 m2) és technikai színvonal jellemzi. A legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek: 2 darab 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás, ingyenes Wi-Fi, telefon, 2 darab minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi dizájnos bútorzat. Az 5 m2-es elegáns zuhanyzós fürdőszobában pipere bekészítés, hajszárító, hangszóró áll vendégeink rendelkezésére. Ingyenes kávé-tea bekészítés vízforralóval. A Executive lakosztályhoz két darab nagyméretű erkély tartozik melyek a történelmi belvárosra néznek.

 

Árkalkuláció és Online foglalás

 
 

 

Parkolási lehetőség: szállodával szemben található parkolóban INGYENES.

 

Standard kötbérmentes lemondási feltételek:
Egyéni vendégek esetén, érkezés előtti nap 24.00h-ig.
Csoport esetén, (10 fő felett) érkezés előtt 21 nap 24.00h-ig.