Virágkarnevál Debrecen

 

Az egy hétig tartó, izgalmas programokat kináló fesztiválra a hazai előadók mellett a világ számos pontjáról érkeznek művészeti csoportok. Az ünnep augusztus 20-án teljesedik ki, amikor a legendákat, meséket, történeteket megjelenítő, önálló járművekkel mozgatott, több méter magas látványos virágkompoziciók táncosok, hagyományörző csoportok kíséretében végighaladnak a városon, majd a több helyszinen zajló bemutatókkal, programokkal teli nap után a fellépők és a látogatók együtt ünnepelnek tüzijátékkal és utcabállal. 

 

 

 

SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!

 

 

Fakultatív programok

  • Hortobágy Látogató Központ megtekintése
  • Nagyerdei Kultúrpark
  • Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
  • Városnézés (Nagytemplom, Református Kollégium, Déri Múzeum – Munkácsi képek, Csokonai Színház)

 

Centrum Hotel Debrecen
Fotógaléria

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

FOGLALJON KÖZVETLENÜL HONLAPUNKON AZ ALÁBBI ELŐNYÖKÉRT

Ne keresgéljen tovább!
A szálloda saját weboldalán szereplő ajánlatok más közvetítőknél nem találhatóak meg alacsonyabb áron! Sőt az alábbiakban szereplő 2 ajándékot csak az kapja meg aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) keresztül foglalja le a weboldalunkon szereplő szobáink egyikét!
 
Minden Vendégünket aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását, érkezéskor friss gyümölcs bekészítéssel fogadjuk.
 
Aki a hotel saját weboldalán (www.centrumhotel.hu) foglalja le szállását a hivatalos 10 óra helyett 13 óráig maradhatnak a szobában! (Hivatalos ára a hosszabbításnak 5.000 Ft/szoba)! Ezzel kapcsolatosan kérjük, hogy az érkezéskor egyeztessen a recepciós kollégákkal a helyszínen!
 

 

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS